Artiklar från 2020

Här listas alla artiklar skrivna på olssonbygger.se under 2020. Totalt publicerades det 20 inlägg under perioden.Dag 581 – Grus och vattenfilter

Nu har vi äntligen grusat uppfarten och framsidan till huset och installerat vattenfilter för att få bort berggasen ur vattnet. Mycket händer här i vår nybyggda villa i Sandared/Borås.

Läs inläggetDag 525 – Fortsatt fullt upp!

Det händer fortsatt mycket i Villa Olsson, markarbeten är i full rulle med anläggning av infart och gräsmatta – samtidigt som vi äntligen har målat färdigt hela huset.

Läs inläggetDag 464 – Förbesiktning

Efter 464 dagar var det dags för förbesiktning, där vi tillsammans med Mjöbäcksvillan gick igenom vad som var kvar, vad som behövde förbättras m.m. inför slutbesiktningen – som nu är endast knappa veckan ifrån nu.

Läs inlägget

Dag 413 – Trädgårdsplanering

Nu är det hög tid att trädgårdsplanera. Vi går igenom hur vi tänkt när dem kommer till vår naturtomt, placering av altan, tankar kring häckar, staket och gräsmatta.

Läs inlägget

Ett år senare

I dagarna var det ett år sedan vi kom igång med vår husresa. Detta är en kort summering av hur långt vi har kommit och vilka problem med husbygget vi har stött på på vägen.

Läs inlägget


Dag 324 – Belysning kök

För belysning och ljussättning i kök finns det många beslut att tas, bland annat dem olika belysningspunkterna, funktionsbelysning, allmännbelysning och stämningsbelysning.

Läs inlägget


🏠 Tillbaka till inläggen

Taggar

Arkiv