Dag 417 – Slutbesiktning inbokad (och fler bilder!)

Mycket som är i rullning nu! Förberedelser för målande av i alla fall delar av fasaden har påbörjats, första batchen av färg har anlänt, penslar och tillbehör likaså. Snart har vi nog fått tag på en ställning till gaveln också.

Vi är även (äntligen) i startgroparna för att anlägga vatten och avlopp, något som har dragit ut ordentligt på tiden (ansökan skickades in i början av januari) efter diverse problem med planeringen (relaterat till vår fiende "täckdiket"). Men förhoppningsvis så är detta igång de kommande ~10 dagarna eller så.

Men, häromdagen så var det besöksdags för att spana igenom hur bygget fortgår invändigt, var även väldigt nyfiken för att se hur elektrikern gjorde med uttag och annat efter vår skiss. Till 99% kanonbra, eventuellt en brytare som man har lite frågetecken kring... Men det löser sig garanterat enligt elektrikern.

I alla fall, lite bilder!

Vardagsrum söderFönsterpartier för vardagsrum åt söder.

Vardagsrum norr

Vardagsrum norrFramtida kök (till höger) samt matplats.

Vardagsrum norrSovrummet åt norr. Blir nog fint med den gamla gärdesgården/kallmuren.

Tid för slutbesiktning inbokad!

Vi fick även besked om att tid för slutbesiktning är inbokad; sista veckan i juni är tanken – knappa 50 dagar kvar! Hittills så har ändå själva bygget verkat rulla på som planerat, så nu håller vi tummarna att tidsplanen håller ända fram i mål.


Kategorier

El Vatten och avlopp Övrigt

Tidigare inlägg:
Dag 413 – Trädgårdsplanering

🏠 Tillbaka till inläggen