Dag 1 – Vi har tomt!

Idag firar vi att vi har skrivit på köpeavtalet för tomten!

Genom HusArvid i Sjömarken har vi förvärvat en större (nästan 3000m2) tomt i fina Backabo precis i utkanten av Sandared. Tomten är en mindre tidigare betes-/naturäng som nu alltså kommer få ge plats åt vårat hus.

Tomten i Backabo Ungefärlig tomtkarta genom Google-maps.

Att det blev just den här tomten beror på flera delar, men främst storleken (tomter över 900-1000m2 är relativt ovanligt runtomkring Borås) – men även givetvis läget då det blir precis lagom "lantligt" för oss. 10min till centrala Borås, 5 minuter till RV40 och ca. 3-5minuter till närmaste mataffär.

Avstyckningen är inte helt slutförd, men fram till dess kommer vi att ha fullt upp att rita upp vårat alldeles egna hus som kommer att passa oss. Därefter kommer mycket att hända fort.

Önska oss lycka till!


Kategorier

Backabo HusArvid Tomt

🏠 Tillbaka till inläggen